Buku Pink

Ade ke sesiapa penah bukak buku pink di klinik swasta lepas tu hujung2 sambung check up kt klinik kerajaan? ?

3 Balas

Haa sy ler tu.. sbb blood pressure naik pastu sy sambung checkup di kerajaan plus baby breech .. so prefer bersalin di kerajaan sb checkup lebih detail . 😊

Kalo ade buku pink klinik swasta xpe sis.. Tp kalo xde tu, mg teruk laa kena bsing dgn nurse.

Saya🙋

5y ago

Diorng tak marah.. sy dtg bgtau keaadaan sebetulnya. Lps tu hari yg sama buka buku, hari tu sy kena admit di hospital sbb bp saya tinggi.