Masuk jari sambil BF

Ade ke mommies kt sini lalui fasa bayi tgh BF tapi sibuk dia nak masukkan jari sekali sambil BF?? Geram kadang tu.. sibuk je nk masukkan jari dia skli smbil nenen. Kdg rse sakit. Tu yg wt marah.. anak skrg umur 5 bln..

3 Balas

Selalu kenaa. Kadang kalau blh satu tangan dia nak masuk. Dia nak pegang baju jugak. Kadang dia tarik dgn baju2 skli masuk mulut.

bb sy start 4 bln camtu..ni dah 6 bln.. ade lg peel cam gitu🤭

4mo ago

ya. ni dr 4 bln aritu gak start peel tuuu..

Nak tumbuh gigi tu. Sabar ya. Belum episode gigit lg tu

4mo ago

Get ready ya mental dan fizikal. ❣️