Baby Tak Suka Susu

ade ke baby baru sebulan tapi susah nak susu ? biasanya baby niy klw nanges cm mne pon bila sumbat je susu tros senyap n dye nyonyot je tanpa rasa bersalah ahaha tp anak aku niy knpe lain ea ? ble sumbat susu dye pnye nanges macam kena cubit , aku pon pelik ada ea baby macam tu ? macam² ragam la baby niy , anak no 3 niy lain sikit dari abg n kakak dye hurn #seriusnanya

2 Balas

Mgkin die x suka rasa susu tu kot. Susu formula nie walaupun semua nmpkq sama tp rasa ttp lain. Atau die nangis sbb lain. Sis pun dah masuk 3 org anak mesti lebih arif kalau kembung perut ke, check diapers ke apa semua kn. Cuba sis tukar susu dulu ke.