4minggu hamil

Adalah jd kebiasaan sekiranya ada kesan coklat2 cair yg kental discharge.. Sbb 3hb aritu ada spotting sikit #firstbaby #ingintahu #bantusharing #1stimemom

2 Balas

Kalau rasa tak sedap hati, pergi saja scan. Sy dulu darah keluar byk. Berketul juga. Waktu tu kandungan baru 6 minggu. Memang dah redho sangat dan terus pergi emergency room igt dah keguguran. Tp Allah ar-Rahim bg peluang. Doc scan bawah, dpt dengar heartbeat buat pertama kali. Doc bagi progesterone utk kuatkan rahim. Awk dh pergi jumpa doctor?

rujuk doc sis