38 week 2 day dr smlam perut saya rasa nyeri sakit macam orang nak period smpai pgi ini...

Adakah tu tanda nak bersalin bila saya harus pergi hospital??tp mcam darah ke air ketuban belum ada lg#ingintahu

1 Balas

Mungkin braxton hicks - false contractions and perut memulas mcm nak period dan membuang air besar. Kalau ada contractions setiap 15, 10, 5 mins mcm tu, kena rush ke hospital. X semestinya air ketuban akan pecah awal, kdg2 lambat pun ada. Mummy kena monitor badan.

3y ago

Everything will be fine ❤️