Jangka hayat susu badan

Adakah susu yg dah dikeluarkan dr chiller selama lebih 12 jam boleh digunakan lg?

1 Balas

susu tu dah dipanaskan ke belom? mmg awak simpan dkt chiller or dr freezer trun ke chiller then awak bawak keluar? baby dah minum atau belom susu tu?

2y ago

awak cakap awak dh bawak keluar dr chiller selama 12jam kan? ke sy slh phm. kalau susu yg awak keluarkan dr chiller dan xdipanaskan dn susu tu tahan 4jam sahaja awak. lepas tu kena buang