kepala rasa berat dah nk masuk 4 hari

Adakah sbb morning sickness atau saya x sesuai dgn obimin plus. ada x mommies2 yg bila makan obimin jd sakit kepala. x pernah rasa mcmni🥺😭

2 Balas

Saya dulu makan obimin pagi, bdn jadi tak larat, keja tido saja, lepas tu tekak mual, and kdg satu hari boleh nk bebai, sbb keja nk mual, so saya decide makan malam, alhamdullilah okey, saya makan tu lepas tu trus tido😅

ya betul saya pun ada rasa yg sma mkn je obimin kepala berat pening loya rasa nak letak kepala trus tdo je ,,bila try skip sehari xda pula rsa nak tdo..

2y ago

ye rasa berat kan sampai takda mood. sy rasa x sesuai obimin tu dgn sy.