First pregnancy

Adakah saya perlu bertemu doktor sekarang untuk membuat temu janji. Haid saya lewat dan saya telah membuat pemeriksaan di rumah dan mendapati ia positif . Saya juga tidak mengalami alahan apa² , cuma kekejangan seperti sengugut di bawah perut sahaja . #ingintahu #firstbaby

First pregnancy
2 Balas

Tahniah sis pekat nye 😍 Better hold dulu yaa sbb kalo pergi awal2 kdg xnampak lagi. Nnti dh 8 weeks keatas baru pergi 😊 doakan sy ada rezeki tahun ni untuk pregnant balik ya Amiin

3y ago

Thank you 🥰 Orait , 8 minggu ke atas baru jumpa doc . Semoga akk diberikan rezeki untuk pregnant balik tahun nie .. 😇Aamiin 🤲

Tahniah. Alhamdulillah

3y ago

Tima kaseh akk ☺️