Lewat haid 6day tapi harini keluar darah warna coklat2 pink muda

Adakah saya hamil atau tidak ? Saya takut nak test pregnent .. hm 8tahun ttc

2 Balas

cek ipt sis klau oregnant kne terus g cej tu kami xblh nk scan awak pregnant atau x https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

cek upt ya sis ☺️ kita xtau period ka atau spotting awal pregnancy. test je just to be confirmed. good luck sis