Positif@ negatif

Adakah positif@ negatif...last haid 28.10.hingga kini BLM haid lagi..in ada 2 garis tpi samar 1 yg pertama ..#ingintahu

Positif@ negatif
8 Balas

Sis, period sis slalunya x teratur @ cycle nya skit lambat ke? Klu last period sis 28.10 means kandungan sis tu dah 11 minggu.... Utk confirmation sis gi jumpa doc cpt ya.... Asid folic mesti mkn tau. Jaga diri.

2y ago

period tak teratur..30.11.akk ada buat test kehamilan negatif.tu yg bingung cikit

in sha Allah ada tu, sebab saya pon first buat test memang terlalu samar lps beberapa hari buat spai 5 kali buat last skli test buat gune clear blue Alhamdulillah positif

nk confirm lagi beli lagi dan buad test 2 3 kali..btw selamat dtg ke pejuang garis dua ..jga dri jga pemakanan

Positif dah ni sis. Kalau negatif mmg 1 line je takde line samar. Kalau nk lg pekat try lg 2 hari waktu pagi

pengalaman sy dulu... positif dah ne sis. Jaga diri dan pemakanan..

2y ago

Aamiin ya Allah ya mujib 🤲🤲🤲 terima kasih atas komennya

positif sis. jgn lupa ambil acid folic ya ❤️

inshaAllah cuba seminggu lagi..

positif dah tu

2y ago

tq komen.alhamdulillah