Kantung kecil

Adakah normal pregnant 4w6d, bacaan GA 1.03cm?sebab doktor kata kecil dan kemungkinan gugur.huhuhu#ingintahu

Kantung kecil
2 Balas

Insha'Allah tak ada apa apa masalah 🤗 positive saja , mungkin sebab persenyawaan lambat, sebab tu kecil . moga dipermudahkan urusan dan baby 🤗

2y ago

Terima kasih ..kena positif ja kan.semoga semua baik baik sahaja

normal sis. sama mcm sy. doktor kata sbb persenyawaan lmbt. skrg dh 12 weeks dh. positif je ok😊