period 2 kali dalam sebulan

hi? adakah normal bila haid 2 kali dalam sebulan dan adakah juga waktu subur pun 2 kali dalam sebulan ? #ingintahu

4 Balas

Saya period teratur. Tp pernah juga saya period awal bulan & akhir bulan. Tp saya check2 doctor kata normal asalkan darah yg keluar tu x lebih 15 hari.

penah.. period awal bln n akhir bln.. cycle 25 hri je.. klu bln puasa slalu kne awal n akhir puasa.. nk kne ganti smpi bbelas hri 😅

7mo ago

check opk.. tp tyme tu sye xde check pun..

Nak cakap normal, memang tak normal. Hormon tengah tak ok tu. Jaga makan dan jangan stress2. Benda2 tu pun boleh kacau hormon.

saya pernah kene cmtu..maybe hormon xstabil