week 35

Adakah normal bby kurang menendang. Pergerakannya juga pergerakan yang agak perlahan

2 Balas

Baby makin besar.. Makin sempit at dlm perut sebab tu gerakkan baby slow.. Tp make sure gerakkan baby cukup 10 ye.. Kalo dlm msa 12 jam tak ckup 10 gerakkan.. Terus prgi hospital.. Sy pn mcm sis jgk.. Nurse yg pesan at sy mcm tu.. Now 36 week 3day..

4y ago

Kan..okok tq ye

Kalau tendangan lebih 10 tu should be ok if tak better jumpa doctor

4y ago

Okok..tq ye info