Normal atau sembelit?

Adakah normal bayi 7 bulan membuang air besar najisnya keras dan kemudiannya diikuti lembut..adakah normal?atau ianya dianggap sembelit? #bantusharing #ingintahu #firstbaby

5 Balas

sis boleh cuba sapu t-rub balm dekat anak sis.. inshaallah serasi dengan anak sis.. anak wani selalu sapu t-rub balm sampai sekarang alhamdulillah tak ada masalah sembelit kembung😊 kalau sis berminat boleh www.wasap.my/60138661354