kerap kembung perut dah rasa angin satu badan

Adakah normal bagi ibu mengandung apabila kerap rasa angin jer dalam badan kekadang rasa kembung je perut

2 Balas

normal sis. sebab tu time pregnant jangan skip makan langsung. kena kerap n dalam kuantiti sikit. makanan pedas pon x digalakkan tuk elak jadi pedih ulu hati n gastrik Kalo sis free boleh join grup telegram mama tuk kita kongsi ilmu n sembang santai https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

normal kot. sy trimester 1st asik sendawa je sampai nk muntah