Saya Keliru

Adakah normal 16weeks 2days breast macam basah basah. Apakah itu tanda2 nak keluar susu ya ibu2 sekalian? Mula ingat peluh bila tengok bahagian puting sahaja basah tapi tak warna susu pun. #ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

sy biasa 14mggu mmg dh mcm tu sis, berair dan berminyak kan susunya? normal tu, klu x slesa boleh beli breast awal2 and guna.. wktu prgnnt sy pkai breast pad yg boleh basuh tu, bila dh brsalin, sy gun breast pad yg pkai buang, xlarat nak basuh2 dah..? susu keluar awal ni biasanya jenis meriah susu hbis brsalin nnti..hehe..

3y ago

wahhh yake.. alhamdulillah lega sy dengar hehe

mmg cmtu