masalah posisi tidur

adakah mommy2 punya masalah posisi tidur?? saya 26week.. sgt susah nk cari posisi tidur selalu tidur senget ke kiri atau kenana tp sebab tu buatkan bagian atas paha saya sakit dan terasa segal, bila bangun tidur nak bejalan terpincang2 jadinya..

1 Balas

Posisi terbaik mengiring ke kiri dan kepit bantal antara peha ke betis, letak bantal di belakang, letak bantal sisi perut yg hadap tilam.Tinggikan kaki dgn bantal. 😅😅 Kubu bantal jadinya. Amalkan sunnah sblm tidur.

2y ago

😂