double line jadi 1 line 🥺

adakah mmy disini pernah alami cek upt dua tiga kali double line samar2, tapi selepas beberapa hari 1 line shj. pergi scan tak nampak apa pun. kalau ikutkan sudah 6weeks. adakah still pregnant atau tak?

3 Balas

tunggu 4 week lagi,klo still double line confirm preggy sbb sometime xckup hormon utk detect..tgu sebulan klo confirm blh terus bt NT scan sekali..

mungkin chemical pregnancy, ataupun puan boleh cuba beli upt sensitivity tinggi macam clear blue.

sis pakai upt brand apa? boleh share?