Hari ni hari ke 5 priod lwat. Tdi sblm maghrib cek line dia trang dh sblm tu samar².

Adakah masa ni sesuai utk sy ke klinik utk buat scan?

Hari ni hari ke 5 priod lwat. Tdi sblm maghrib cek line dia trang dh sblm tu samar².
1 Balas

5 hari? awalnya. tapi kalau nak pergi boleh je cuma nanti scan tak nampak pape sebab baru nak jadi. nanti doc suruh datang lagi seminggu ke 2 minggu utk scan balik.

3y ago

dah pergi klinik ckp 30 jun dtg lg lps 2 mggu hrtu mse tu dia samar² lagi..ok tq info 🤗