Kencing kotor

Adakah kencing kotor boleh terjadi dekat orang yang masih belum mengandung ? Selepas berkahwin sudah kencing kotor hampir 3 kali.ada tips untuk elakkan kencing kotor ni ? .#pleasehelp #seriusnanya

15 Balas

ada baca tips kena amalkan minum air barli dan banyakkan minum air kosong

kencing kotor x kira siapa.. sbb tu wajib lebihkan air kosong setial hari

Terus kencing after sex. And minum ural. Ada jual dkt farmasi

semoga membantu 💕

Minum air masak banyak2