Bleeding di usia 10w pregnancy

Adakah ini tanda kita gugur🥺now 10w

Bleeding di usia 10w pregnancy
5 Balas

saya dulu waktu 9 weeks keluar darah macam niey juga..terus pergi klinik swasta..sbb kalau kerajaan lambat...so pergi swasta buat scan apa semua..alhamdulillah baby sihat je kat dalam tu, siap sengar heartbeat lagi..tapi doc bagi ubat kuatkan rahim dan bagi surat untuk saya cuti berehat dekat rumah..x boleh buat kerja berat atau terkampau aktif..x boleh bersama suami sampai kandungan betul2 kuat...inshaallah sis x de apa2..fikiran kene positif..banyakkan berdoa..semoga baby sihat2 dalam perut...❤️

8mo ago

tp smlm scan, nmpk kantung je wak. heart beat pon tkde nmpk

Gi check klinik cepat2 awak. Biar Dr check. Klau ancaman keguguran, Dr bagi duphaston. Semoga semuanya baik & selamat ameeen

tq semua. sy dkt klinik

Jumpa dr scepat mungkin

pi klinik check.