10w tpi janin size 9w

Salam, normal tak kalau kalau ikutkan pregnancy 10w tpi bile doktor check janin size 9w?

7 Balas

normal sis . sy kalau ikutkan period dh 15w tp doc scan baru 12w . doc kata normal je sbb mungkin persenyawaan lmbt berlaku . kalau dah nampak baby dan jantung semua ok bermaksud semua ok laa tu 😄😄

sy lg lmbat..sptt 8w,scan 4w..tp 3w lg dia bg mase,klu tkde pngkatan suh cuci.,🥺 sy pegi swasta..luluh hati ni..

sy pun scan semlm.. sepatutnya dah 10w1d tapi bila scan 9w1d.. jantung baby ok semua. x perlu risau

normal jk sis sya hri tu scan awal 7week ehhh bla scan thu2 dh 8week 3day😅

normal.. pesenyawaan mgkin lambat

kalau doktor tak kata apa ,normal je

2y ago

doctor suruh dtg lgi 2weeks utk scan

normal