Salt pregnancy test

Adakah ini tanda hamil? Saya buat ujian salt pregnancy test..Saya sudah buat iui 46 Hari. Sampai sekarang bila buat test kit Naik negative.payudara sakit,dalam seminggu ni perut Saya sakit,perut nmpk MCM besar, bulan lepas keluar spotting.sy tunggu period date bulan ni.

Salt pregnancy test
1 Balas

Mana dapat salt pregnancy test ni sis. Pakai je test kit mcm biasa. Dip n tell paling murah dan accurate. Nak mahal sikit pakai clear blue boleh detect pregnancy paling cepat. Benda2 mcm ni tak tepat sbb kita pun bukan pandai tilik. Kena bantuan dr juga. Tak pun, ambil darah. Lagi tepat.

4w ago

Kalau negative tu maknanya takde lagi la tu sis