Positif atau negatif

Hi! Adakah ini Positif atau negatif? 3/3/2022 Jam 6ptg upt biasa dan 9Mlm Clearblue saya test hari yg sama , Dan belum pergi klinik scan lgi utk pengesahan nak ikutkan dh 6mnggu usia kandugan , simptom xada cuma rasa sakit mcm senggugut sjaa itu pun kadang ii sja...mommy ii boleh bantu #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #firstmom

Positif atau negatif
2 Balas

Hai, seeloknya buat upt pada pagi2 urine pertama selepas bangun tidur. Ambil aliran pertengahan urine.

2y ago

Pada kotak upt tu ada nyatakan kalau double line tu tandanya positif kan? Kalau saya, dah upt positif, saya terus ke klinik swasta untuk pengesahan awal kehamilan. So, tak adalahbsaya tertanya2. 😊 mudahan semuanya baik untuk Puan. 🤲🌻

positif ni awak..thniah