sakit belakang

Hello, adakah ibu² yang hamil kali ke 2 mengalami sakit belakang? Ada tips untuk mengurangkan rasa sakit? Saya sekarang hamil minggu ke 33.

2 Balas

Ade sakit dri fasa pertma lgi smpai bersalin..Sakit tu xpernah elok sb bby makin mmbesar dlm.Kndungan..Tu jdi sakit dan lpas bersalin bru hilang..Sapu mnyk je kt blkng n pingang..Tpi jgn kt perut..Tu sye amlkn stiap mlm

Saya..saya pun xde tips..tapi mak suruh bubuh minyak..dan urut2 bagi rasa selesa