Stress & sunyi ketika hamil

Adakah ianya akan mempengaruhi perkembangan bayi dlm kandungan sy?

2 Balas

stress tu normal masa kehamilan sebab byk perubahan pd kita. tp kalau x dikawal akan jd x normal. jgn bersendirian, dptkan seseorang yg puan percaya utk teman berbual. buat apa yg puan suka cth bela haiwan peliharaan ke, buat vlog psl pregnancy journey puan ke, join apa2 group yg bkaitan dgn hobi puan. apa shj. asalkan puan sibukkan diri buat perkara yg puan enjoy & rasa positif. best of luck puan. stay strong

Bila tahu mengandung, try to avoid stress. Mmg blh pengaruh keadaan kandungan. Better cari something yg divert dari pkara tsbut.