Susu Dutch baby

Adakah guna susu ducth baby gula banyak? Sebab bila org tanye anak guna susu apa..dutch baby patutla anak berisi byk gula! Padahal susu mahai s26 pon bnyk gula jgk😂

1 Balas

Abaikan je sis mulut orang. Ada org mmg camtu. Baby berisi dia bercakap, kang baby kecik pun dia tanya tak bagi anak minum susu ke. Yg penting Alhamdulillah anak sihat takda allergy susu, tak semua baby ngam dgn susu fm. Org lain berhabis duit try & error. Mana2 susu fm pun okay. Kandungannya dikawal ketat oleh KKM tau. Cuma depends on penerimaan baby. Suruh dorang baca 👇🏻 https://my.theasianparent.com/kandungan-gula/amp