Bleeding

Adakah berlaku sedikit pendarahan di awal kehamilan adalah normal? Baru masuk 12 weeks

1 Balas

Apa pun rujuk terus ke hospital, sbb ada ibu mengandung takde effect berlaku pendarahan di awal penghamilan. Semua ibu yg hamil x sama antibodi, boleh jadi ianya normal, boleh jadi baby x dpt diselamatkan.. so pilihan ditangan anda.. sebagai ibu,pk keselamatan baby dulu apa jua kemusykilan terus ke hospital..kat situ ada doktor.. semoga akak dan baby selamat..