Menang RM150 jika anda ibu yang menyusu badan!

Adakah anda pemenang yang dicari? Jom jawab survei mudah ini dan mungkin anda bakal membawa pulang WANG TUNAI SEBANYAK RM150! Jawab survei sekarang https://router.cint.com/ExternalRoute/6ccfb506-9590-4ca0-b68a-f007fb56aeb5

Menang RM150 jika anda ibu yang menyusu badan!
12 Balas

Dah try dr semalam.. Tp awal2 dah kena reject. Sabah tiada dalam list negeri yang tersenarai. Bukan rezeki kot😅

3y ago

Kan puan izzatul.. Ada bbr0 survey sy nak.. Ni xtahu kali keberapa.. Dr awal mo isi sudah bikin sedih.. Xda nama sabah tmsuk. Pikir2 xapalah. Mungkin survey ni lebih menumpu smnjg kali. 😘

nmpaknya dah pernah jwap sblm ni . dy say tq😄

x lepas lg ni 😅 line oh line

done tapi belum buat apa2

Done #theAsianparent

Knp takleh?

saya nak

Done

DONE

Done