tentang bayi

hello ada yg tau x cara hilangkan semut tanpa menggunakan ubat gegat yg biji2 tu taknk guna tu sbb anak ada g6pd dan sy sndri pn ad . semut asyik naik ats katil pdhl tkda pun mkn kat bilik or anything yg bole mndtgkn semut, so semut ggit ank sy 😩 x tau dia ngis sb apa tiba2 sekali tgk ada semut sekor kluar dri leher

2 Balas

Cuba spray dettol di katil Mintak tolong sapa2 tolong spray ridset sementara awak n baby keluar jal dari bilik. Anak saya g6pd. Dalam bilik tidur banyak nyamuk. Selalu sya spray pagi2 masa ank main diluar

Awak kena check betul2 spot @ sarang semut tu.