BAYI DIGIGIT SEMUT

hi saya nak tanya ubat apa yang sesuai untuk hilangkan digigit semut ni ye ? n ada cara ii untuk hilangkan semut dirumah tak ? sy dh cuba mcm ii semut tak mati jugak😭kesian tengok anak tak boleh tidur garu ii anak baru 5bulan😢boleh share apa ii untuk bunuh semut tak ?#pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

BAYI DIGIGIT SEMUT
2 Balas

baby saya gunakan nie, ruma saya pon ada je semut, hari2 sapu vacum pon still ada,,kne rajin sapu kt tempat kne gigit..cadar, sarung bantal baby pon kalau bole hari2 basuh..risau hama habuk pon bole jadi gatal2

12mo ago

baik sis nanti sy guna🥰

letak minyak telon

12mo ago

ouh boleh hilang ke sis