Klinik melaka

Ada yg tahu x kat mne klinik yg buat rawatan kesuburan di melaka..area cheng , batu berendam

1 Balas

kalau nak cek biasa n then dapat rekomen no doktor dr hosp swasta saya pernah dapatkan kat klinik sakit puan ihsan & siti alor gajah. cara kedua boleh try cek lppkn. ada websitenya. yang ni klinik kerajaan. cuma kena set appointment dulu. saya ada cek fee check up dan konsultation. tak lebih rm500 pun. kalau swasta, mostly akan lebih.