Sapuan Florida

Ada yg tahu tak kat mana boleh beli fluoride gel utk budak? Selalu buat kat klinik tp rasa nak sapukan sendiri utk anak sbb kat KK yg sy selalu pegi tu leceh betul nak set appointment. Kita dah arrange cuti apa semua, last2 dentist tak ada.

1 Balas

Rasanya takde jual sebab tu khas untuk dentist. Saya tak pernah buat kat gov. Pergi private dental. Every checkup anak saya setakat ni RM80 untuk sapuan flouride.