Doctor pakar kulit untuk kanak2

Ada yg tahu tak hospital Tunku Jaafar Seremban sini ade tak doctor pakar kulit untuk kanak2 ? Ada yg pernah pergi ? Boleh sye tahu mcm mana proses dia#bantujawab #firstmom #ingintahu

4 Balas

nak jumpa doktor pakar kat hospital gov kena ada referral letter dari MO. either dapatkan dari KK atau klinik swasta. tapi kalau refer letter dari klinik swasta, nanti caj di hospital pun akan mahal macam swasta. jadi better gi follow up di KK dan minta referral.

Pergi KK, dapatkan surat rujukan ke pakar kulit/ paediatric

Ada sis. Kena pergi sekali dgn surat appointment

Ada. Pergi KK untuk minta referral letter.

2w ago

yup, doc akan bg ubt yg bersesuaian dlu. if berlarutan n xsembuh dtg semula ke kk inform nk refer ke pakar kulit.