Darah haid lama mahu berhenti

Ada yg sama mcm saya kah,anak usia 2 bulan ,haid datang tp tidak jga terlalu banyak dan lama mahu berhenti.sda dekat 2 mggu,masih lg darah keluar.sda berapa pek Kotex habis d pakai😪...sblm mengandung anak yg ni,saya haid sekitar 3 - 4 hari sja...first haid lepas besalin yg ni pula,sda mau dekat 2 mggu tp darah masih keluar lg...

2 Balas

Hai. Kalau lebih 2 minggu selalu tak normal. Kalau 2 minggu tu saya pernah tanya doktor masih normal. Tapi mommy sebaiknya refer doktor lagi bagus kalau doktor dapat check sendiri

1y ago

Most welcome