Sakit celah kangkang

Ada yg sama ke kadang2 sakit celah kangkang ? #31w #firstmom

8 Balas

normal sis. sy dr trimester ke2. sakit celah kangkang.. especially kalau dduk lama dlm keta. tp dh bbrp hari rehat dia akn ok sikit. skrg sy dh 30 week. jln naik kereta blh tahan skjp je. xleh jalan jauh yg perjalanan 1 jam lebih. sbb akan sakit celah kangkang , pinggang..

saya pon sama mcm awk.. saya pon sudah masuk 31w.. hmmm 😌 saya sakit celah kelangkang kanan.. lagi2 time nak jalan perit nya tp tahan je laa

sy tgh merasa la ni skit celah kangkang and pnggng , skg dh masuk 32weeks , nk bngun skit klau nk berjongkok lg skit

Sama sis sakit sgt especially bila lama sgt berdiri 😮‍💨 Btw sy baru 28 weeks

4mo ago

Ye betul tu sis 😌

Sama.Lg sakit masa nk berdiri dan nk berjalan. Dgn perut berat lagi. Fuhhh

saya pernah tanya dr..dr kata normal sebab baby makin lama makin berat😆

normal untuk ibu yang dah 3rd trimester. hehe

saya pon sama 31 minggu juga