38 minggu 2hr due 11/01

ada yg sama due date tak?..ada yg dah bersalin?.teruja sgt wlupun anak ke5🥰

7 Balas

beza Shri je.sy 12/1/23..blm ada apa2 tanda lg.brxton Hicks je bbrpa mggu ni.smoga esok lusa dah brsalin la.aamiin..🤲🤲Dan smoga sis pun dprmudahkan urusan brsalin,slmt sihat ibu Dan anak.aamiin

1y ago

sama la braxton hicks je..semoga urusan kita di permudahkan aamiin..🥰

38 Weeks 1 Day. Due: 12.1.2023 Belum bersalin baru dua hari ada keluar tanda lendir cmpr darah pink tp blm ada contraction. First baby. Semoga dipermudahkan urusan kita ya mummy. 😊

1y ago

aamiin..sekarang ni pun rasa loya dan senak perut..harap" bersalin la masa trdekat ni😁

37week baby songsang.. doakan saya hari nie jumpa pakar.. harap sangat baby dah xsongsang.moga urusan kite semua dipermudahkan.. Amin #firstmom

1y ago

semoga urusan puan di permudahkan sihat baby dan ibu 🥰

Waa.. Sy preg ank kedua.. Due 17/01😍 semoga semuanya brjalan dgn lancar.. Semangat bunda! 😇

1y ago

aamiin semoga di permudahkan perjuangan kita ya bun

frst mom due 16/1 blm ada tnda lagi tpi bhagian tulang pelvis dah ada rasa sakit

1y ago

itulah semua nya tak kena 😮‍💨

due kita sama . tapi belum ad tanda lagi . nervous plus excited

1y ago

sY kadang on of perut mengeras..harap sgt bersalin sebelum due😅

beza sehari je....harap dipermudahkan segala urusan,

1y ago

ya exited sgt menunggu hari..semoga di permudahkan urusan kita🥰