Sakit perut memulas-mulas & cirit birit. Pregnant 26W

Sye dah 26 minggu. Mommies ada yg berpengalaman tak kene cirit birit dan perut memulas? Risau sgt kat kandungan 😭... #firstbaby

1 Balas

hi sis ☺️mcm mana keadaan sis pg ni?Masih lagi cirit birit dan perut memulas? paham mmg kalau sakit2 ni bimbang mama kat bb dlm perut...🥺🥺em kalau sis risau dgn kandungan sis... sbb ni first baby kan.... better sis dptkan rawatan dgn jumpa doc... g klinik doc bole check sis n baby...k...doctor akan monitor both of u k sis😘 Sy doakan smoga sis cpt sembuh ❤️