Mual Muntah Pada Trimester Ke 3

Ada yg pernah mengalaminya? Sy sedang laluinya sekarang menyebabkan sy jadi stress! Hilang selera makan,diri jadi semakin malas dan tak larat! Baru keluar ward beberapa hari yg lepas sebab mengalami alahan yg teruk..ingatkan di awal kehamilan saja mengalami mual muntah..sakit pinggang yg melampau² memang sunguh tak selesa dengan keadaan diri sendiri ???

1 Balas

Sm dgn sy.. Sy skrg dh 3 bulan.. Alahan pada bau mmg teruk..