Spotting 7hari masa hamil 6minggu.

Ada yg menpunyai pengalaman spotting non stop mcm ni. Tak byk dan sehari tu x selalu kluar. Tiada rasa sakit apa2 cuma spotting. Suda jmpa doktor gov (bagi ubat insert di bwh) dan Swasta (sruh mkn duphaston). Sdg mkn duphaston tpi still spotting.

Spotting 7hari masa hamil 6minggu.
4 Balas

sekarang macam mana awak?

3mo ago

Saya dah ok. Saya perasaan, spotting nonstop start sya mkn tomyam hari tu. Walaupun tomyam tu tak pedas. Tapi dlm masa yg sama, duphaston sya masih mkn sampai habis.