oat

Ada yg makan oat tak? Mommy makan oat jenama apa? Yg sedap? Nak try makan oat la..sbb ada baca kata mkn oat boleh bagi tenaga & rasa lapar boleh thn sikit.?

2 Balas

Saya makan quaker oat yang ni :) Mmg kalau xselera makan nasi, saya akan makan oat ni. Tambah pisang/strawberry/coklat lagi sedap.

4y ago

Tq..boleh try nnt..sy mmg xde selera..tp sy paksa je makan..dah lapar kan...boleh menangis rasa kalau ikut kn tekak mmg xnk makan apa..tp lapar..sdp ke xsdp nasi masuk ke tekak balun je..😅tu igt nak try oat..