Antenatal class (kelas ibu mengandung)

Ada yg join antenatal class x? Biasanya kalu nk join di mana ye? Hospital gov ada buat tak? Atau hospital swasta benda ni? Dan biasa berapa bulan sesuai utk kita join?

2 Balas

Kalau mommy checkup di kk selalu mereka ada tampal qr code untuk join kelas mengandung di hospital berdekatan. Boleh cuba tanya misi. Saya haritu pergi kelas mengandung dekat swasta, hospital naluri wangsa maju bayar RM150 sebab waktu tu hospital gov berdekatan tak buka kelas lagi.

sy prgi hospital hkl utk checkup lpstu nurse jmput sy dtg utk join kelas ibu mengandung bln 9 nnti. hnye utk ank pertama shaja dy ckp yg dy jemput. klau hospitl swasta sy xthu. sbb sy nk brnk kt hospital gov