Kelas Antenatal

Hi momies boleh share antenatal class tak yg momies pernah join or akan join dalam bulan Jan- Mac?

4 Balas

Sye join online class. Boleh follow ig eja confinementhelper guys. Banyak sgt dia ajar tips2 kat ig dia. Live pun banyak. Yg free banyak, nk join class pun ada. Dia pun ade ajar fahaman dan cara bersalin tanpa koyakan.

3mo ago

blh share yg online platform punya?

sy register mega antenatel class under hospital islam azzahrah utk 25 Feb ni...dah lama tnggu nk join asyik penuh je....sis boleh tgk tiktok dia, class dia mcam bez

saya dftr kelas antenatel dkt hospital naluri utk 20hb ni. nnt saya share feedback

Bnyk jgk jmpe iklan under swasta punya, sis area mana?