Threated Miscarriage?

Hello..ada yg faham konsep "treated miscarriage"? Hari ini ada appoinment dgn doc bkenaan brownish yg saya alami minggu lalu..lepas dari KK, baru ada kesempatan baca balik review doc tadi tiba2 perkataan "threated miscarriage" ada..perasaan bimbang semua kluar dah sekarang.. Saya risau kandungan saya sedangkan saya tanya doc time scan doc cakap kandungan ok, baby byk gerak lagi tadi.. Sekarang saya risau pula hanya sebab ayat tu ? - 20weeks 3days

1 Balas

Threatened miscarriage kot. Maksudnya ada risiko untuk gugur. Tapi kalau doc kata baby ok jangan risau sangat ye. Dr tulis tu pemantauan je