Telinga

Ada yg ada masalah telinga tak berapa nk clear,nk kata tersumbat tak ada pulak.. jadi sebelah saja. Normal ka? atau pembawatakn bby dlm perut. #26week #firstbaby

2 Balas

Sejak beberapa hari ni sy perasan ada masa tertentu telinga sebelah kiri mcm ada angin..klu sy try kunyah makanan, telinga sebelah sana rasa sakit. Tiap kali buka mulut dia akan sakit. Terpaksa sy kunyah slow². Tp ni tak selalu la berlaku.sy pn tak pasti kenapa. #pregnant13weeks.

Err xpnah pulak😂