Sakit badan time pantang

Ada yang time pantang sakit2 badan x? #firstbaby #firstmom #ingintahu

8 Balas

Normal sis, lpas bersalin memg akn rasa sakit2 bdn, lenguh sana sini 😊, pasal kita dh guna bnyk tenaga masa proses bersalin...insya Allah sakit2 tu akn beransur hilang lpas sis berurut nnt n bdn pn akn rasa segar blik lpas urut nnt, sy dlu ank first lmbt berurut, jd bdn lg sakit pasal dh masuk angin, mjur dpt tukang urut y berpengalaman, urutan dia ala2 kt spa gitu, lpas urut, trus rasa segar n ringan je bdn... Lpas pd tu, x biar dh lama2, lpas bersalin ank ke 2 n strusnya awl2 lg dh cari tukang urut...

Sama sis. Saya tahan sakit 34 jam. Lepas baby lahir memang menggigil nak angkat baby. Balik kampung pantang tu mengurut baru okay sikit badan. Kalau tak memang lembik sakit semua la

salam. sis dah ok ke? saya pon tengah sakit2 badan sakit tulang2... baru 30hari bersalin. nak buat macamna ya. tak larat nak uruskan anak 2 org sakit2 badan macamni😭

normal..jika ada kenal mana2 tukang urut yg mahir puan blh g urut tuk legakab sakit2 bdn lepas bersalin .mg dpmudahkan segalanya .aamiin

mmg sakit..sbb byk urat2,muscle tgh pulih...sy pun skrg xleh tdo mengiring lg sbb sakit celah kangkang..

normal..baru lepas habis tenaga.. darah & air dlm badan.. rehat pulihkn badan..

bdn xselesa rasa MCM nk demam

normal