Detail scan ipoh

Ada yang tau tak kat mana ada provide detail scan kat Ipoh and price range?

4 Balas

Doc Aiza poliklinik tanjung perdana. Mmg terbaik. Dari anak first and now im preggy 28w mmg klu nk buat detail scan or 5D scan sy akan ke poliklinik ini.

5y ago

Alamak tak keluar ke gambar

Saya hujung bulan ni baru nak buat detail scan dekat klinik raoofah, sebab check up dekat situ. Price range dalam RM120 - RM180 (scan 2D) tak termasuk ubat lagi.

5y ago

Ok nanti saya survey. Sebab saya pun ikutkan dah 18weeks sekarang. Plan nak buat dalam 2 minggu lagi ke. Terima kasih ye ☺️

Doc maria sis ..st18 . Tak taw hrga ..tpi 2d rm50

5y ago

Ohh memang itu ke nama kliniknya 😂 okok sis thank youuu ☺️☺️

Cuba google.misti ada

5y ago

Ada memang ada tapi nak tengok review2 mummy2 yang pernah detail scan and di mana hehehe