Ruam badan

Ada yang tahu tak lotion or what cream yg okey untuk bby yg cepat naik ruam ? SNOW WHITE LOTION TAK SESUAI UNTUK ANAK SAYA . Ank sye jenis cepat peluh kt bahagian tengkuk , dan belakang badan dia cepat sgt naik biji2 halus mcm pasir tu .. boleh share tak ape yg bole sye pakaikan untuk ank sye ? #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

Ruam badan
15 Balas

anak saya pakai ni. alhamdulillah sesuai utk ruam dan merah2 pada kulit

4w ago

kt muka bole tak sis. anak sy baru 25hari pon dh ada ruam😩 harga berapa?