Ruam badan

Ada yang tahu tak lotion or what cream yg okey untuk bby yg cepat naik ruam ? SNOW WHITE LOTION TAK SESUAI UNTUK ANAK SAYA . Ank sye jenis cepat peluh kt bahagian tengkuk , dan belakang badan dia cepat sgt naik biji2 halus mcm pasir tu .. boleh share tak ape yg bole sye pakaikan untuk ank sye ? #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

Ruam badan
15 Balas

ank sya pkai centaphil baby ada calendula bagus untuk kulit..

4w ago

Sy guna yg ini. Actually yg ni sampel je. Cuba kat ruam ank & celah pelipat yg merah2 kat leher, alhamdulillah ok. Cepat je reda. Cream seba med extra soft pun sy guna jgk. Utk ruam ni, sis kena try & error. Kadang dgn ank org lain ok, dgn ank kita x ngam pulak. Kalau nk beli bettee beli yg kecik dulu. Takut x sesuai dgn ank.

Lepasni try losyen bzu bzu plak. Cooling baby lotion

cuba try you baby cream...bagus utk ruam & gatal2

4w ago

yg botol warna purple tu ke ?

bzu ii cooling powder sngat ok

ni belakang badan dia 🥹

4w ago

okey sis . sye tak pakai kn dh bedak