DUE 20/7/23

ada yang sama due tak? ada yang dah bersalin awal ke ? sempat lagi nak raya😅 tapi pinggang dah rasa sakit2 je ni..ada jugak rasa sakit perut sikit2 tak kerap tak kuat..saya dah rasa sakit dekat bahgian tut kita tu..baby dah turun ke bawah ke kalau macam tu?

18 Balas

sama sis... sya EDD pon 20.7.2023. tp vagina dan pinggang tu mmg sakit dtg dan pergi

24/7 dah kepala masih di atas belum ada tandaa. harap keluar awal sikit

saya due 30/7...tapi ada rasa sakit2 semua dah...tapi tak kerap lah...

due kita sme. smg dprmudahkan urusan bersalin sis :)

sy 25/7 . mmng da strt sakit nak jalan pun rsa x.lrt x .

12mo ago

saya pun sama dh taklarat nak jalan lama2 lgi dh..

semoga dipermudahkan semuanya

Saya 17/7 🥹

12mo ago

Samalah kita

sye due 21/7.. hehe